Waaraan heb je vooral iets gehad?

Die vraag stellen we bij de evaluatie van het coachingstraject. Hieronder een aantal reacties:

"Ik vond de stresscoaching erg leerzaam en een goede toevoeging in mijn ontwikkeling. Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik vooruit kom in mijn strijd tegen de stress die ik vaak voel en echt handvatten aangereikt krijg om het anders te gaan doen"

"Ik ben erg blij dat ik dit traject ben ingegaan, en kan hier weer fris de toekomst mee in. De "pijnpunten" zijn duidelijk geworden en voel me weer een ander mens. Bedankt!"

"De adviezen van mijn coach hielpen om meer rust in mijn werk te vinden, zodat ik 's nachts beter slaap en niet meer zo vermoeid ben"

"De biofeedbackmeting heeft me ernstig doen nadenken. Ik heb passende maatregelen genomen en dat heeft geholpen. Het was voor mij een ongelofelijke spiegel die me werd voorgehouden en nog steeds."

"Mijn doel was om zo snel mogelijk weer 100% terug te keren bij het bedrijf. Tijdens de coaching begreep ik dat ik de lat te hoog legde, gezien mijn situatie. Toen heb ik mijn arbeidscontract verbroken en heb ik een eigen zaak opgezet. Zo kan ik de balans beter handhaven."

"Ik heb geleerd mijn burn-out te erkennen en te herkennen. Tijdens de coaching heb ik tijd en rust gekregen om wezenlijke problemen te herkennen en te leren omdraaien."

"Het CSR-logboek heeft mij het meeste geholpen: er zat een duidelijke lijn en planning in om je leven weer op orde te krijgen."

"De gesprekken hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb nu een andere functie op op een andere werkplek en dit bevalt mij uitstekend. Ik heb geleerd het werk dat ik leuk vind te waarderen en tijdig aan te geven wanneer er iets gevraagd wordt wat me minder ligt. Kortom, beter voor mezelf opkomen."

"Ik kan me eindelijk in mijn privéleven ontspannen!"